Élet-Stílus

Ilyet még nem látott: simán kifordítja a térdét

A fiatal lány különleges képességét a rákkal folytatott küzdelem során szerezte.

„Ellen, csak a te kedvedért mutatom meg ország-világnak, milyen őrült is vagyok” – írja Jen O’Shea videója mellé, mellyel – állítjuk – egy egész világot képeszt el. A fiatal lány ugyanis nem mindennapi mutatványra képes: jobb térdét gyakorlatilag 180 fokban el tudja fordítani úgy, hogy a talpával támasztja alá a könyékét. Íme:

Az, hogy miért képes minderre, már nem ilyen vidám. Jennél 2011-ben Ewing-szarkómát – rosszindulatú daganatot – diagnosztizáltak, melynek következtében több operáción és hosszadalmas kemoterápiás kezelésen átesett. Az egyik műtét során eltávolították a teljes jobb oldali csípőjét: ezt követően csak egy nyolc hónapos terápiának köszönhetően tanult meg újra járni.

„Futni vélhetően sosem fogok, járni is csak nehezen tanultam meg. A térdem kifordítása egyébként azzal ellentétben, amit gondolnánk, egyáltalán nem fáj” – nyugtatott meg mindenkit az internetes oldalán.

Jen egyébként különleges képességével Ellen Degeneres tévéshow-jába szeretne bekerülni, ehhez pedig le kell győznie egy lányt, aki a fejével vág ketté egy almát és egy nőt, aki érméket tart a nyakában.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik