Élet-Stílus

Te meddig mennél el?

A szépség belülről fakad. De vajon mi, nők valóban így gondoljuk?

Részben igen, bár a szépészeti beavatkozások rohamos növekedése azt mutatja, a külcsín igenis fontos, sőt, korunk előrehaladtával egyre inkább próbálunk odafigyelni arcunk, testünk regenerálásra.

És bár a plasztikai sebészet segítségével ma már tényleg szinte mindent elérhetünk, sokan vagyunk, akik úgy gondolják, túl kockázatos, túl félelmetes, vagy túl sokba kerül kés alá feküdni.


Képek forrása: szepsegbolt.hu

Az idő múlását először a szem környékén és az arcon vesszük észre, hisz ott a legvékonyabb a bőr, így ezen a területen látszódnak meg először a ráncok. Az arc lézeres arcfeszesítésére van már lehetőség, de ez is azoknak a megoldásoknak egyike, melyeknél érdemes elgondolkodni, vajon mennyi kockázatot vállalunk arcunk megfiatalításáért. Temérdek mennyiségű kozmetikai termék áll rendelkezésünkre már, így aki az orvosi beavatkozásoktól tart, jócskán dúskálhat a krémek, ampullák és egyéb arcápolási termékek között.

A L’Oréal nemrég egy új termékcsaládot fejlesztett ki, mely hatékonyságában könnyedén veszi fel a harcot a lézeres kezelésekkel. A L’Oréal Paris laboratóriumai egy különleges tanulmányt folytattak, melyben összehasonlítják a lézeres beavatkozások bőrre gyakorolt hatását az új Revitalift Laser hatásával. Az eredmény pedig magáért beszélt, a termékcsalád képes szinte ugyanazt a hatást elérni a bőrfiatalításban, mint a lézeres beavatkozás.

A termékcsaládot most nappali krémmel, szérummal vagy szemkörnyék ápolóval próbálhatjuk ki, a L’Oréal-tól már megszokott minőségben. A márka természetesen a csomagolásra és az élményre is odafigyelt, nem csak a külcsín lett kifejezetten elegáns, de a krémek finom, selymes állaga és diszkrét illata is abszolút megnyerő.

Tegyük hát fel magunknak a kérdést, vajon mi, meddig mennénk el? Ha pedig a válasz a műtét helyett az arcápolás, ezt az újdonságot mindenképp érdemes kipróbálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik