Élet-Stílus

Páratlan páros

A kaliforniai Myrtle Beach Safari Park öthónapos grizzly-je és a 16 hónapos csimpánza elválaszthatatlan játszótársak lettek, de vajon mi lesz, amikor a mackó kilencszer akkorára nő, mint majom barátja?

Bam Bam,a medvekölyök és Vali, a csimpánz azonnal összebarátkoztak, amint gondozóik összeengedték őket. A jelen pillanatban még plüssállatra hajazó kölykök furcsa párost alkotnak, hiszen a természetben nem is találkoznának – alapértelmezésben a grizzly Észak-Amerikában honos, míg a csimpánz Afrikában él. A kaliforniai szafariparkban lakó két apróság azonban olyannyira egymára talált, hogy a játékot csupán teljes kimerülés esetén hagyják abba.

A mackó már most erősebb majom barátjánál, ám az emberszabású csibészt nem kell félteni: könnyedén kicselezi lomhább pajtását. Cukkolási célzattal gyakorta megdobálja őt, hogy aztán körbe-körbe rohangáljon a megzavarodott maci körül. Amikor nincsenek együtt, Vali anyjával tölti az időt, Bam Bam pedig nagyrészt a játék fáradalmait piheni ki.

Sajnos videónk nincs a minden lében két kanálról, így egy csimpánz-puma párost mutatunk most ugyanebből a parkból, ugyanazon a cukiság szinten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik