Élet-Stílus

Nem kell modellnek a világ legmagasabb tinije

elisany (elisany)
elisany (elisany)

Hiába 210 centi, a legnagyobb ügynökségek sorra zavarják el.

Pedig már 14 éves korában világhírű lett: ekkor került a címlapokra átlagon felüli, már akkor is két méter közeli magasságának köszönhetően. A brazil Elisany Silva azt hitte, az ismertség majd segít megvalósítani leghőbb vágyát, nevezetesen azt, hogy modell legyen.

Forrás: Northfoto

Csakhogy hiába járt egyik ügynökségről a másikra, mindenhol becsapták az orra előtt az ajtót, állítólag azért, mert nem tudnak mit kezdeni egy ilyen magas lánnyal. Elisany emiatt most jegeli kifutós álmait, és inkább szerelemmel gyógyítja a lelkét.

A most 17 éves lány másfél éve találkozott 150 centis, 22 éves udvarlójával, Fracinaldóval és úgy érzi, a magasságkülönbség ellenére tökéletes köztük a harmónia. „Ő volt az első fiú, aki végre tovább látott a magasságomnál, és érdekelte, hogy ki vagyok.” Hozzátette: a kettejük közt lévő több mint fél méter nem okoz nekik gondot, csak akkor, ha kéz a kézben sétálgatnak: „Sokan azt hiszik a barátomra, hogy a fiam vagy az öcsém…” – panaszkodik a lány, akit extrém magassága miatt 13 éves kora óta állandó hát- és térdfájdalom kínoz.

Elisany testméretét egy „ártalmatlan” agyi tumornak köszönheti, amit a brazil orvosok a lány ismertté válása után eltávolítottak, így a lány azóta már nem nő tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik