Élet-Stílus

Nem csak a kozmetikusok kedvence!

Egy márka, ami szájhagyomány útján terjed, és amit nem vásárolhat meg csak úgy, lépten-nyomon.

Nemrégiben egy új termékcsalád érkezett hozzánk, a Szépségbolt szerkesztőségébe, olyan, amit sokunk nem ismert azelőtt – nem véletlenül, ugyanis a márka inkább szájhagyomány útján terjed, nem botlunk minden sarkon ezekbe a termékekbe, viszont a kozmetikusok rendszeresen ajánlják. Éppen ezért is keltette fel a kíváncsiságunkat, és mostanra az egyik kedvencünk lett. A márka pedig nem más, mint a Charlotte Meentzen. A kozmetikusok ajánlói, a tesztek és a vélemények alapján minket Ilcsi néni termékeire emlékeztetett, csupa dicsérő komment és vélemény született a kozmetikumokról, sőt a 2011–2012-es év Beauty fórumának nyertese lett a márka a Naturkozmetika kategóriában.

És akkor lássuk, mit kell tudnunk a márkáról: Charlotte Meentzen asszony, a drezdai Krautervital Kosmetic cég alapítója 1930-ban az „út a természethez” szlogennel indította útjára a hatékony bőrápolást megcélzó termékcsaládját. A Meentzen-filozófia alapköve: fiatalon és egészségesen tartani a bőrt olyan bőrápoló készítményekkel, melyek a természetben bőségesen fellelhető növényi hatóanyagokat vesznek alapul.

A Meentzen-termékek között mindenféle bőrtípusra és bőrproblémára találunk megfelelőt, zsíros vagy száraz, fiatal vagy érett bőrre, és mind természetes kozmetikum, melyek csak természetes színező-, illat- és konzerválóanyagokat tartalmaznak, ásványi zsírok, szilikonok és kémiai oldószerek nélkül.

De nem csak a már jól ismert hidratáló és bőrregeneráló készítményeket gyártják, érdemes megnézni, milyen széles a választék az arc- és testápolás terén. Hatásosságát és bőrbarát tulajdonságait a drezdai egyetemi kórház bőrgyógyászati klinikájának bőrgyógyászai tanúsítják.

A termékek egy részét mi is kipróbáltuk, kifejezetten jó minőségű, kellemes illatú és hatásos kozmetikumok. Aki kedveli a minőségi, professzionális termékeket, az mindenképpen tegyen egy próbát. Mindent összevetve, ha pontozni kellene, mi a maximumot adnánk Charlotte Meentzen termékeire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik