Élet-Stílus

Miről árulkodik a fürdőruha színe?

Nem is gondolnánk, hogy ez a falatnyi ruhadarab mennyi mindent elfecseg rólunk.

Imádja az érdeklődő tekinteteket és alig várja, hogy a figyelem középpontjába kerüljön? Nos, ezesetben Önnek találták ki a piros fürdőruhát. Nem véletlen, hogy gyakran mondják, még az állásinterjúra is érdemes valami pirosat felvenni, ez a szín ugyanis erőt és energiát sugároz magából, a viselőjéről pedig azt sugallja, hogy magabiztos, stabil, ugyanakkor szenvedélyes személyiség – olvastuk Fürdőruhák-Bikinik blogon.


Forrás: Shutterstock

A kék nyugalma

A hálószobákba kifejezetten ajánlják ezt a színt, de a strandon se mutat rosszul, bár meg kell hagyni, egyáltalán nem figyelemfelkeltő. A kék a külső szemlélőben a béke és szeretet érzetét kelti, viselőjéről pedig azt mondja, hogy nyugodt típus, mély érzésű, őszinte ember, aki nagyfokú belső békével bír.

A megunhatatlan fekete

Az esetek nagy részében gyászos színnek tartják, pedig egyáltalán nem az. Ezen túlmenően is számos dolgot képvisel, például erőt, kifinomultságot és misztériumot is. Nem csoda, hogy egy fekete fürdőruha kifejezetten izgalmas és elegáns hatást kelt a strandon, miközben viselőjének határozottságot és erős karaktert kölcsönöz.

Az, hogy fürdőruhája lila, zöld esetleg sárga, itt elolvashatja, mit mond önről!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik