Élet-Stílus

Már kifizette a temetését, amikor kiderült, hogy nem hal meg

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Agydaganatnak hitték a kisebb agyvérzéseit az orvosok.

A hetvenes éveiben járó Mark Templin kálváriája 2009-ben kezdődött. Ekkor ment először orvoshoz, mert megelégelte az állandó szédelgést, a fejfájást és a memóriagondjait. A vizsgálatok után arra számított, hogy a vérnyomására kap majd gyógyszereket, ám a Fort Harrison kórház orvosai ehelyett közölték vele, hogy már csak hónapjai vannak hátra, mert agydaganata van.

A férfi ezek után eladta teherautóját, megtartotta utolsó születésnapi ünnepségét, kifizette előre a temetését és még az is megfordult a fejében, hogy öngyilkos lesz. Mindeközben kétfajta gyógyszert is szedettek vele, hogy valamennyivel meghosszabbítsák életét, és az állami egészségügy még gondozót is küldött hozzá, olyat, aki halálos betegek lelkén könnyít.

Templin azonban egyre jobban lett. Visszatért a kórházba újabb vizsgálatokra, amelyek kiderítették, hogy egyáltalán nincs agytumora, rosszulléteit pár kisebb agyvérzés okozta. A férfi ezek után pert indított, amit a múlt héten meg is nyert, kártérítésként közel 60 ezer dollárt (bő 13 millió forintot) tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik