Élet-Stílus

Az autójukról nevezték el a gyereküket

szülés (születés, újszülött)
szülés (születés, újszülött)

A szülők nem tudtak dönteni névügyben, ezért a sors megoldotta helyettük.

Nevet választani egy gyermeknek, pláne ha az a gyerek ráadásul az első, komoly dilemma… Nem csoda, hogy a brit Stokes házaspár sem boldogult vele, még a kilencedik hónapban sem. Számtalan meddő vita és veszekedés után végül úgy döntöttek, hogy a véletlenre bízzák a dolgot.

A véletlen pedig múlt vasárnap következett be, amikor a feleségnél, a 31 éves Corin Stokesnál a család autójában indult meg a szülés. Miközben a férje, Paul megpróbált higgadt maradni, és baleset nélkül a legközelebbi kórházba kormányozni az autót, felesége a hátsó ülésen adott életet első, szerencsére teljesen egészséges gyermeküknek.

„Ez nem egy olyan dolog, ami csak úgy, bármikor megtörténik – ecsetelte az asszony a kórházban, már sokkal nyugodtabban. – Az éjszaka közepén történt, épp hazafelé mentünk, amikor beindult a szülés. Azonnal értesítettük a kórházat, ám a kislányunknak sietősebb volt annál, hogy megvárja, míg odaérünk.” Így, mikor a szülésznő odarohant az autóhoz, már csak annyi dolga volt, hogy megállapítsa, baba és anyuka rendben vannak.

A szülők az eset után magától értetődőnek tartották, hogy kislányukat a kalandban főszerepet játszó Opel Zafiráról nevezzék el, így kapta a kislány a Lyla Zafira Stokes nevet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik