Élet-Stílus

A férfiak elégedettebbek, mint a nők

Ha a kinézetről van szó, a férfiak sokkal elégedettebbek magukkal, mint a nők.

A részletes tanulmány a modern élet 12 területét vette számba, és megállapította, hogy ezek közül hét területen a férfiak jóval elégedettebbek, mint a nők. Ezek a területek a fizetés, a kinézet, a testalkat, a karrier, az, ahogy mások vélekednek róluk, az anyagi helyzet és a munkahellyel kapcsolatos biztonságérzet. A nők ezzel szemben a szerelmi, a családi, valamint a szexuális életükkel, az egészségükkel és a lakóhelyükkel voltak elégedettebbek férfi társaiknál. Átlagosan a megkérdezettek 64 százalékos mértékben érezték magukat boldognak, ami elég biztató eredmény.

Amikor arról kérdezték az alanyokat, mi javítana leginkább a hangulatukon, legtöbben a jó időjárást említették, illetve azt, ha több gyengédséget mutatna irányukban a párjuk.

A top tíz kívánságok között ott szerepelt még a megfelelőbb étrend, egy kedvezőbb állás megszerezése, valamint egy meglévő sérülés, illetve betegség megszűnése, és emellett sokan vágytak arra, hogy a főnökük jobban elismerje munkájukat, több idejük jusson a családjukra, valamint arra, hogy jobban teljesítsen a kedvenc csapatuk.

Kíváncsi, mikor vagyunk a legboldogabbak? Kattintson!

Itt pedig azt a videót nézheti meg, ami felébreszti a nőket, hogy csal a tükör.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik