Élet-Stílus

Tusfürdő égette meg a heréit

A férfi egy hónapig az alsónadrágját is alig bírta felhúzni.

A most következő történetből két dolgot biztosan megtanulhatunk: az egyik, hogy ha szőnyegtisztítóként dolgozunk, bánjunk óvatosan a feltűnően olcsó tisztálkodási szerekkel. A másik, hogy ha már ilyet vásárolunk, a biztonság kedvéért még a zuhanyzás előtt mossunk alaposan kezet, nehogy a tusfürdőben lévő kemikáliák reagálni kezdjenek a munkánk során használt szerekkel.

És ha nem? Nos, akkor készüljünk fel arra, amin a 42 éves szőnyegtisztítónak, Raymond Cussnak át kellett esnie. A férfinak ugyanis egy ilyen olcsóbb készítmény – ami, mint később kiderült, kifejezetten a koreai piacra készült – kis híján leégette a legbecsesebb szerveit.

Hogy pontosak legyünk, a férfinak a pénisze és a heréi kerültek veszélybe, miután jó alaposan bekente őket a tusfürdővel. Azt ugyanis csak a zuhany alól kikászálódva vette észre, hogy valami nincs rendjén. „A péniszem vörös volt és mintha a felső réteg bőr is hiányzott volna róla, de amíg vizes volt, nem fájt.” Bezzeg, ahogy a testrész megszáradt, kibírhatatlan fájdalom lett úrrá Cuss úron, aki azonnal az orvoshoz sietett, mert attól tartott, hogy maradandó sérüléseket szerzett.

Szerencsére nem így volt, ám azt az orvos is megerősítette, hogy égési sérüléseket szerzett a kínos területen. Egy hónapig lábadozott: ez idő alatt nem bírt hason aludni, sőt, még a boxerét sem tudta felhúzni anélkül, hogy ne a kínok kínját élje át.

Amikor már javult az állapota, a leleteivel és a tusfürdővel visszament az üzletlánchoz, ahol a terméket vásárolta. Itt derült ki, hogy a sérüléseit valószínűleg az okozta, hogy a koreai piacra készült tusfürdő hatóanyagai reakcióba léptek a szőnyegtisztításhoz használt, a férfi kezén maradt anyagokkal. Áucs.

Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Cuss úr 1000 font kártérítést kapott fájdalomdíj gyanánt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik