Élet-Stílus

Kényszerítette lányát, hogy legyen terhes

terhesseg(960x640)(2).jpg (terhesség, )
terhesseg(960x640)(2).jpg (terhesség, )

Annyira akart még egy gyereket, hogy 14 éves lányának az internetről vett spermát.

Pelenkázásra készült, ehelyett börtönbe kényszerül az a brit, három örökbefogadott gyermekét egyedül nevelő anya, aki szó szerint bármit megtett volna egy újabb lányért. Mivel a hatóságok megtiltották neki egy negyedik gyermek örökbefogadását, úgy döntött, saját kezébe veszi a dolgok alakulását.

Egy dán cégtől az interneten keresztül donorspermát rendelt, majd kényszerítette legidősebb lányát, hogy a sperma segítségével essen teherbe. Az akkor 14 éves lány belement a dologba, mert abban reménykedett, hogy a nevelőanyja ezzel majd jobban fogja szeretni – vallotta a bíróságon. Az önző anya egyébként nem érte be ennyivel: folyamatosan ecettel, citromlével és lime-mal itatta lányát, hogy növelje az esélyét annak, hogy a gyermeke is lány legyen.

A legidősebb lány végül nem akkor, hanem három évvel később esett sikeresen teherbe, és egy egészséges kisfiúnak adott életet. A kórházi személyzetnek szerencsére feltűnt a „nagymama” szokatlan viselkedése és jelentették azt a családvédelemnek, ahol néhány beszélgetés után azonnal fény derült a zsarnok anya rémtetteire. A bíróság döntése értelmében 5 év börtön vár rá kiskorú bántalmazása miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik