Élet-Stílus

Ötéveseket tanítanak szexelni

A berlini kisiskolásokat már jó korán megtanítják arra, mire való az óvszer.

Áll a bál a német fővárosban egy „gyerekkönyv miatt”, ami a szex és a születés rejtelmeibe vezetné be a kisiskolásokat. Ezzel idáig semmi gond, hiszen már vannak a korosztálynak megfelelő felvilágosító könyvek, csakhogy a „Woher kommst du?” (Honnan jössz?) nem ezek közé tartozik.

Hogy miért? Nos, mert a könyv lépésről lépésre, rajzokkal illusztrálja a paplan alatti eseményeket, ennek megfelelően van benne egy csomó meztelen test és legalább egy tucat erektált pénisz is. Ez utóbbira még a kondom is felkerül.


Forrás: Dagmar Gaisler / Loewen Verlag

A szülők természetesen azonnal kiakadtak, amikor elsős gyerekeiknél megtalálták a felvilágosító kiadványt és a pikáns rajzokon mellett olyan mondatokat olvashattak, mint ez itt: „Amikor már annyira jó, hogy annál jobb nem is lehet, Lisának és Larsnak orgazmusa lesz, ami kellemes és bizsergető érzéssel tölti el a péniszt és a vaginát is.”

A felháborodott szülők azonnal a berlini szenátushoz fordultak panaszukkal, és természetesen azt követelik, hogy a könyvet tiltsák be az iskolában annak túl explicit tartalma miatt. Ez egyébként nem az első botrányos helyzet, ahol a gyerekek szexuális felvilágosítása szerepel a középpontban.


Forrás: Dagmar Geisler / Loewen Verlag

A Die Welt április 23-i cikke szerint Baden-Württenbergben korábban egy felvilágosító órákat tartó tanárt bocsátottak el, mert a tízéves gyerekek hazaérve többek között olyasmikkel bombázták szüleiket, hogy tudják, „hogy elégítik ki egymást a leszbikus nők”, illetve azt, „hogy mire való a kondom” és legalább négy megnevezést tudtak a női nemi szervre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik