Élet-Stílus

Kirúgták a kövér nőt a szoliból

Diszkriminációról beszél a megsértett asszony.

Kelly McGrevey nem akart más, csak egy kis barnaságot, és előre kifizetett egy egy hónapos „barnító” kezelést az ohiói Aloha szépségszalonban.

Az egyik nap még az álló szoli hatását élvezhette, míg másnap, amikor újabb adag barnulásért jött, egyszerűen kitessékelték. A szépségszalon egyik munkatársa azt közölte vele, hogy az álló szolárium meghibásodott, a fekvőbe pedig nem engedik be, mivel arra 105 kilós súlyhatár vonatkozik. Ráadásul nem volt hajlandó visszatéríteni a túlsúlyos Kellynek az előre kifizetett, átszámítva mintegy 16 ezer forintos összeget, amelyet elvileg egy hónapon belül felhasználhatott.

A molett asszonyt sokkolták a történtek; ám nem hagyta annyiban, rögvest hívta a rendőrséget, és feljelentette a szalon. A szépségszalonban azzal érveltek, ugyan nincs írásban rögzítve, ám tényleg létezik náluk a 105 kilós súlykorlátozás, melyre fizetés előtt minden esetben felhívják a figyelmet.

McGrevey – aki még várja a pénzvisszatérítést – mindenesetre boldog, hogy sikerült felhívnia a figyelmet a kövér nők diszkriminációjára a szépségszalon ellen indított harcával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik