Élet-Stílus

Kövesd Rihanna stílusát!

A sokszor kaméleonként változó művészt persze nem egyszerű utánozni, de néhány apróságot elleshetsz az énekestől!

A 25 éves barbadosi énekesnő, 7 stúdió- és 2 remixalbummal, valamint 45 kislemezzel és közel 40 klippel büszkélkedhet. No meg 7 Grammy-díjjal, és azzal, hogy 2005-ös robbanása óta, csaknem 100 millió hanghordozót adott el. Rihannát 501 alkalommal jelölték valamilyen díjra, ebből 236 alkalommal kitüntetéssel tért haza. Vagyis méltán híres a sztárvilágban, ehhez persze hozzátartozik az is, hogy hangja mellett egyedi stílusával is felhívja magára a figyelmet. Ő az a nő, akinek egyszerűen minden jól áll, igaz nagyritkán a jó ízlés határait feszegeti.

Rihannát lehet szeretni, és ellenkezőleg, de azért mindenki irigyelheti azért, hogy csak és kizárólag úgy mutatkozik, ahogy az neki jól esik. Hivatalos karrierje óta, már láttuk hosszú barna, de vörös rövid frizurával is, hol R&B, hol pedig pop üdvöskeként. A Győr24 most kiválogatta az ikon legjobb képeit!

Még valamikor a kezdet kezdetén. Gyönyörű barna hullámokkal, hétköznapi ruhában flangálva kapták lencsevégre az énekesnőt. A természetes szépség bár csak egy szellős fehér inget és egy rövid farmernadrágot viselt, a szett a maga egyszerűségében is dögösen festett!

Immár rövid feketén, lila tincsekkel, kicsit sem hétköznapi szerelésben. A végletek királynője köztudottan szereti a kiegészítőket, és nála az sem túlzás, ha egyszerre több nyakláncot, gyűrűt vagy karkötőt aggat magára. Rendkívül ízlésesen párosítja öltözékeihez az apróságokat, nem véletlenül az egyik legnagyobb divatikon Rihanna.

A vöröstől sem rettent meg a sztár. A hosszú, rikító tincsek után aztán rövidre váltott az énekesnő. Az oldalán felborotvált frizurahullámot is a celeb indította el. Rihanna bevállalta az extrém hajkoronát, rajongói pedig követték. Ma pedig már az utcán szinte minden ötödik hölgy az asszimetria mellett dönt. De ez érvényes a tetoválásokra is. Az aranytorkú díva szereti a testfestést, egyre több tetkó jelenik meg bőrén. A legújabb trendben például a kéz valamelyik ujjának oldalán virító, egyszavas tetoválás hódít, mi ezt az őrületet is az énekesnőhöz kapcsoljuk.

Az extra, merész és dögös cuccok mellett azért akad, hogy Rihanna egy-egy finom estéjit is magára ölt. A vörös szőnyegen volt már erre példa. Ez a fehér, csipkés, hosszú ruha tökéletes választásnak bizonyult, a göndörített haj pedig méltán példázza azt, hogy rövid frizurából is lehet többféle változatot fésülni. Csak egy jó fodrász kell hozzá.

Azért a végére adunk egy fekete pontot is a művésznek. Ez a ruha ugyanis elég rossz választásnak bizonyult. A karcsú Rihanna, nemhogy jól fest ebben a szerelésben, sokkal inkább úgy, mint egy túlsúllyal küzdő, lecsúszott popdíva, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy felhívja magára a kritikus figyelmét. Persze erről szó sincs, egyszerűen csak rossz gardróbba nyúlt Rihanna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik