Élet-Stílus

A hely, ahol a prostik értékelik a kuncsaftokat

A Szílicium-völgy lányai 200 milliót is kereshetnek, nem csoda, ha versengenek.

A versengés tétje pedig egyáltalán nem kicsi: itt, az IT-ipar fellegvárában ugyanis évente akár 1 millió dollárt (segítünk, több mint 200 millió forintot) is megkereshet egy olyan lány, akinek sikerült magát belopnia az itt dolgozó magányos kockák szívébe. Na jó, ágyába. Csoda, hogy a hely mágnesként vonzza a szexmunkásokat?

Az érvényesülés azonban nem megy könnyen. Itt – ahogy az a CNN riportjából is kiderült – a rámenősség, a kitartás vagy épp a csinos pofi már régen kevés. High-tech módszerek kellenek, olyasmik, mint a saját Twitter, Tumblr vagy épp Instagram oldal. Pont úgy, mint az itt üzemelő menő vállalkozások esetében.


Forrás: Shutterstock

Minél trükkösebb, annál jobb?

És a siker még így sem mindig garantált. Épp ezért az egyik helyi lány, Josephine például “A geekek jobb szeretők” feliratú pólókban feszít saját weboldalán, hogy így édesgesse magához kuncsaftjait. A hírcsatornának azt mondja, több “vendége” van, ha elhiteti velük, hogy ő maga is geek, de legalábbis megérti ezt a világot.

Egy másik prostituált, Siouxsie pedig a Twitterre költözött, hogy ezen keresztül húzza be az ügyfeleit. Rafinált a hölgyemény – aki egyébként online sztriptízzel foglalkozik -, mert rendszeres időközönként “kedvcsináló” képeket posztol az oldalára azzal a címszóval, hogy “Erről maradsz le!”. Annak, aki kattint, mert valamilyen oknál fogva többet is szeretne látni, esetleg beszélgetne vele, már fizetnie kell. Mint a katonatiszt.

Siouxsie szerint minél többet posztol, annál többen jönnek.

Ők is értékelnek

Ám az itt virágzó, egyébként San Franciscóban sem legális online ügymenetnek is megvannak a maga hátulütői. A lányoknak például az esetek egy részében fogalmuk sincs, ki van a drót másik végén, ki a kuncsaft, épp ezért létrehoztak egy olyan – kifejezetten prostiknak szóló, egyelőre béta verzióban működő – belső hálózatot, melyben egymásközt értékelik a különböző ügyfeleket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik