Élet-Stílus

Nézzen meghökkentő buszmegállókat!

Ki mondta, hogy a buszra várás mindenképp dögunalom?

Emlékeznek még a világ legjobb buszmegállójára Los Angelesből? Ahol a várakozókért kutyaszán, sportkocsi vagy akár egybusznyi kiskutya érkezett. Ha nem, akkor íme egy kis emlékeztető:

Nos, mutatunk még néhányat, amik legalább ilyen ötletesek és nem csupán egy reklámkampány idejére változnak át.


Forrás: Tudatos Vásárló

Kaliforniában, egész pontosan Venturaban nézhetik meg Dennis Oppenheim megállóját, ami valójában egy igazi műalkotás: azt mutatja be, hogyan alakul egy busz házzá.


Forrás: Tudatos Vásárló

Ódzkodik attól, hogy a mérlegre álljon? A reggeli rohanásban netalán mindig elfelejti? Nos, Hollandiában elég csak a buszmegállóig sétálni, ott lecsücsülni, és máris pontos képet kap az aktuális súlyáról. És a többi várakozó is.


Forrás: Tudatos Vásárló

Nagy-Britanniában ezzel a közösségi munkával előállított buszmegállóval szerették volna minél többek figyelmét felhívni: a zöld jót tesz az egészségnek. (Még több látványos buszmegállót láthat, ha ide kattint.)

És még mindig nincs vége. Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy néhány sorban megemlékezzünk a világ talán legdrágább buszmegállójáról, aminek Virginia ad otthont. A teljesen átlagosnak tűnő buszmegálló a rozsdamentes acél támfallal és ülőkével, valamint az elektromos tájékoztatótáblával majd 1 millió dollárba, átszámolva – ki se merjük mondani – 225 millió forintba került.

Ennek az amerikaiak se örültek annyira, így a közfelháborodás miatt a maradék 23 ugyanilyen buszmegállót ugyanennyiért már nem építik fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik