Élet-Stílus

Biokocsmának örülnek a pestiek

narancslé (narancslé, )
narancslé (narancslé, )

Kipróbálná a helyet, ahol a hosszú élet titkát szolgálják fel?

Hogy lehet, hogy ez a Szezon nevű hely már három éve itt van a belvárosban, és csak most botlottunk bele a We Love Budapest jóvoltából? Oké, a tulajok eredetileg semmi rendkívülit nem terveztek vele, mert egyszerű zöldségesnek indult az egész, de aztán egyáltalán nem az lett…

Hanem Budapest és az ország első számú biokocsmája, vagy ha tetszik, turmixszaküzlete, amit egy turmixgépreklám ihletett. Természetesen. Viszont azóta műalkotásoknak is beillő italokat szervíroznak itt, olyanokat, melyeket komoly formatervezés és kutatómunka előzött meg és amelyek vitamin- és ásványianyag-tartalmuk révén az örök élet italai is lehetnének.


Ínycsiklandó
Forrás: Facebook

Jó, persze: hiszi a piszi! Én is ezt gondoltam először, amikor olvastam, aztán meg azt, hogy vajon mi újat mutathat még a paradicsomlé vagy az alma. Pedig mutathat, itt ugyanis a tulajdonos nem vaktölténnyel lövöldözik, és nem is szilvásgombóccal, amikor különlegességekről beszél.

Tudja például, mi az a Hajrá Vasas? Megkóstolná a Star Wars ihletésű turmixot? Esetleg az ízületi panaszaira keres valami finomat? Na, ez itt mind van, és még sokkal több is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik