Élet-Stílus

Ilyen egy hús-vér sellőfiú

A 22 éves Eric Ducharme nem őrült. Csak egy egész kicsit.

Csakúgy, mint az összes floridai korabeli, a 22 éves Eric Ducharme is imád úszni. A különbség csak annyi, hogy ha ő úszni megy, akkor fürdőruha mellé halfarkat is húz. Mert sellőként tud a leggyorsabban és leghatékonyabban megszabadulni a stressztől, és mert nem mellesleg gyerekkora óta úgy érzi, ő is egy a mitikus lények közül.


Forrás: Facebook

Eric, amikor éppen nem úgy úszkál, mint Ariel férfi megfelelője, akkor szilikonból, uretánból és latexből készített, személyre szabott halfarkakat árul. Mindezt meglepő sikerrel, amihez köze lehet annak is, hogy tavaly például óriási divat volt partra vetett halként pózolni a tenger- és medenceparton.

Az amerikai srác megszállottságát egyébként jelzi, hogy hetente többször is autóba ül és több órát vezet csak azért, hogy eljusson a kedvenc helyére. „Itt tudok csak igazán az lenni, aki vagyok. Ilyenkor teljesen átszellemülök, kikapcsolok és teljesen eggyé válok a vízzel.”


Forrás: Facebook

Ami a sellők legendáját illeti: bár sokan állítják az ellenkezőjét – legutóbb a Discovery csatorna mutatott be egy halfarkú embernek látszó ősi tetemet – , az amerikai tengerbiológusok álláspontja szerint a sellők nem léteznek, nem léteztek és – ha csak valami furcsa nem történik – nem is fognak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik