Élet-Stílus

Eltörte a gerincét, de egy hét múlva már járt

röntgen (röntgen, )
röntgen (röntgen, )

Pedig már arra is felkészült, hogy egy életre lebénult.

Natalie Morris élete egy átlagos hétköznap este fordult meg teljesen: épp a fürdőszobába sietett lefelé a lépcsőn, amikor megcsúszott, háttal a fokoknak vágódott és lezuhant. Mivel alig-alig érezte a lábait, a családja azonnal értesítette a mentőket, ám Natalie még ekkor sem gondolt igazán rosszra.

„Azt gondoltam, hogy a bénulás amiatt van, mert nagy ütést kapott a hátam, ám mikor a kórházba értünk és láttam a kezelőorvosom arcát, azonnal tudtam, hogy sokkal nagyobb a baj.” Kiderült, hogy Natalie 12-es csigolyája az ütés miatt eltört, a derekába vágódó lépcsőfok emellett tönkretette a környéken lévő inakat és ínszalagokat is. „A kezelőorvosom azt mondta, találkozott már hasonló esettel, de az illető soha többet nem tudott járni.”

Natalie-t azonnal műtőbe vitték, és egy hétórás operáción esett át. „Elképesztően szerencsés vagyok, mert nem szenvedtem maradandó sérüléseket. A műtét után gyorsan helyrejöttem, még az orvosokat is megleptem, hogy mennyire.” Ami nem is csoda, a 26 éves nő ugyanis fittyet hányva a súlyos műtétre, 10 nappal később segítség nélkül járt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik