Élet-Stílus

A srác, aki elmossa helyetted!

Van egy srác, aki egy ezresért bármikor elugrik hozzád, elmosogat, csapot szerel, fát aprít és közben dumál veled. A Facebook-on imádják.

“Ha nincs kedved, ha túl sok van, ha mindig veszekedtek rajta, ha agglegény vagy, ha vendégség volt, ha már nincs miből enned / innod, vagy ha bármi miatt nyakadon áll egy csomó mosatlan edény és nem akarsz foglalkozni vele, akkor írj egy emailt és elmosom helyetted!”

Így mutatkozik be a Facebook-on Mangel Koppány (jó neve van!), akiről a hvg.hu írt igen érdekes riportot. A srácról kiderül: nem kamu, teljesen megbízható és nem megélni akar ebből. Csak segíteni. Magán és másokon.

Koppány egyébként környezetmérnök, és 15 éve környezetvédelemmel foglalkozik. Arra nincs receptje, hogy hogyan kell megélni, de szívesen beszélget erről valakivel, akinek nincs ötlete. Általában hamar adódik néhány lehetőség. Ő a mosogatás mellett lomokat is gyűjt a barátnőjével, amiket később eladnak, illetve alkalmanként színházi lapot is árulnak. Így már összejön annyi, hogy meg lehet élni– mondja, és hozzáteszi, az azért fontos, hogy ne haljunk bele, és úgy nem sok értelme lenne, ha teljesen nullára jönne ki a végén – mondja a hvg.hu-nak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik