Élet-Stílus

Túlkoros szüzeket tanítanak szexelni

A világ minden pontjáról keresik az amerikai bérszexpartnereket.



A 45 éves IT-szakember, Christian Clive a munkájában nem ismer lehetetlent, ám a magánélete már korántsem ilyen rózsás. Noha lassan, de biztosan halad az ötödik iksz felé, még soha nem volt kapcsolata: se rövid, se hosszú távú, épp ezért még szűz.

A férfi végső elkeseredésében jelentkezett arra az intenzív szexterápiára, melynek során szakemberek és terapeuták hada próbálta különböző módszerekkel lebontani a gátlásait, és bevezetni a test örömeibe. Christian a különös terápia során nem csak az orvosától kap tanácsokat, de egy úgynevezett bérszexpartnertől is, aki az elméleti tudást gyakorlatban is bemutatja a betegnek.

A 45 éves szűz partnere azzal a 68 éves Cheryl Cohen-Greene-nel dolgozott együtt, aki a 2012-ben Helen Hunt főszereplésével megjelent The Session című filmet ihlette. A nőnek saját bevallása szerint eddig több száz partnere volt már, és nem vallott kudarcot Christiannal sem, aki 45 év és két hét intenzív terápia után végre elvesztette a szüzességét.

Nem prostituáltak

Bár a bérszexpartnereket sokszor szokták a „prostituált” jelzővel illetni, az igazság az, hogy sokszor pont olyan vagy éppen magasabb végzettséggel rendelkeznek, mint a „hagyományos” szexterapeuták, csak a módszereik különböznek. Céljuk, hogy állandó odafigyelés mellett feloldják pácienseik gátlásait, megszabadítsák őket a félelmeiktől, és intim légkört teremtve megtegyék velük az első lépéseket, hogy később – már a terapeuta nélkül is – magabiztosak lehessenek egy szexuális aktus közben.

A módszer egyébként egyáltalán nem új, Amerikában 1970-ben mutatta be a Masters–Johnson kutatópáros.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik