Élet-Stílus

Mi az? Kicsi, praktikus és időt spórolhatunk vele!

Egy csinos, mosolygós és kisminkelt nő lejt elegáns táncot egy felmosóronggyal, majd kacagva súrolja le a vécétetőt. Ismerős?

Ilyen és ehhez hasonló reklámok tucatjai akarják bemesélni nekünk azt, hogy mennyire jó takarítani és egyéb háztartási munkákat végezni.

Nem tudjuk, ki hogy van vele, de mi, ha nem muszáj, nem sasszézunk Fred Astaire módjára egy felmosóvödör körül, hanem inkább megpróbáljuk lerövidíteni az idejét mindannak, ami nem kívánatos munka. Háztartási gépek sokasága közül lehet már válogatni, és vannak egyéb apró megoldások, melyekkel egy-egy folyamat egyszerűbb és rövidebb lehet.

Az egyik ilyen kedvenc ötlet a mosógélkapszula. Praktikus és kényelmes, és aki eddig talán csak megszokásból használta a hagyományos mosópor-öblítő kombót, az legalább egyszer feltétlenül próbálja ki ezt a megoldást is, garantáljuk, hogy nem fog csalódni. Helyet mindenképpen spórolhatunk, amíg korábban mondjuk egy tízkilós mosóporos zsákot és egy többliteres öblítőt rejtegettünk diszkréten a lakásban, addig most egyetlen elegáns kis pattinthatós dobozkát tehetünk el egészen kicsi helyre. Nem kell többé a beszáradt mosóporos tartályt vakargatnunk, és azon sem kell többé bosszankodnunk, hogy túl híg lett az öblítő, és amint beöntöttük, máris lefolyt. A kis kapszula két kamrából áll, az egyik koncentráltan folyékony folteltávolítót, a másik pedig ragyogást fokozó összetevőket tartalmaz, hogy makulátlanul tisztává varázsolhassuk ruháinkat.

Az illatuk nagyon visszafogott és kellemes, többfajta változatban is kapható, és többfajta kiszerelésben, így mindenki maga döntheti el, hogy éri meg neki a legjobban, csak be kell dobni a ruhák közé és mehet is a mosás. Ha tehát számít nekünk az idő és a praktikum, mindenképpen megér egy próbát, maradjon több időnk az élet (sokkal) szórakoztatóbb pillanataira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik