Élet-Stílus

Éveket letagadhat, ha vasaltatja az arcát

A szúrás- és vegyszermentes eljárásra esküszik többek között a szépségmániás Gwyneth Paltrow is.

A szőke színésznőről köztudott, hogy rengeteget foglalkozik a külsejével: szépségmániás, így minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy arcbőrén ne látszódjon, hogy elmúlt már negyven. Noha a kísértés elég nagy, a színésznőnek mindez idáig sikerült megállnia, hogy kés alá feküdjön, sőt a botoxtól is távol tartja magát, ellentétben a kolléganőivel.

Hogy akkor mégis minek köszönheti a fiatalos mosolyát? A színésznő a napokban elismerte, hogy neki is van csodaszere, de ehhez nem kell se műtét, se injekciós tű. Gwyneth ugyanis az arcvasalás nevű eljárás híve, ami amellett, hogy mélyen kitisztítja a bőr alsó rétegeit is, eltünteti az öregedés jeleit.


A szépségmániás színésznő is a vasalásra esküszik

Az arcvasalás állítólag azért lehet hatékony, mert – ellentétben néhány más fiatalító módszerrel – nem a bőr felső rétegeit veszi igénybe, hanem az alsó, mélyebb rétegeket, a felhalmozódott méreganyagot pedig a nyirokrendszeren keresztül távolítja el.

A módszer természetesen nem olcsó: azok, akik szeretnék kipróbálni, több lehetőség közül választhatnak. Egy teljes arckezelés például közel másfél millió forint, míg ha valaki csak a szemkörnyék finom bőrét kezeltetné, annak 700 ezer forintot kell leszurkolnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik