Élet-Stílus

16 kilométert gyalogolt a nagy Ő-ért

Hiába fogadták örökbe, Ben, a német juhász megszökött, hogy visszatérhessen a menhelyre.

Mindezt azért, hogy visszatérjen a menhelyen hagyott társához, Jade-hez. A két kutya Ben örökbefogadását megelőzően már évek óta kóborolhatott együtt, végül azért fogták be őket a menhelyre, mert az állatvédők észrevették, hogy Jade vemhes, és szerették volna, ha nyugodt körülmények között hozhatja világra kölykeit – írja az indianai Tribune Sun című lap.

A két kutya új tulajdonosai, Courtney és Jason Lawler azt nyilatkozták, ők először csak a négyéves, hófehér bundájú Bent fogadták örökbe a Terre Haute állatmenhelyről. „A gondozók elmesélték, hogy Ben és Jade azalatt a pár hónap alatt, amit a menhelyen töltöttek, elválaszthatatlanok voltak, de nem gondoltuk volna, hogy ez egy életre szól. Amikor hazavittük Bent, úgy láttuk, hogy remekül érzi magát. Azonnal megtalált a helyét, boldognak tűnt” – mesélték.


Forrás: Tribune Sun

Ben ezután váratlanul megszökött, és 16 kilométert gyalogolt a hidegben, hogy visszaérjen a menhelyhez. „A gondozók egy nap múlva akadtak rá, Jade ketrecénél ólálkodott, és néha megnyalta a másik kutyát a ketrecen keresztül, mintha csókolóznának.”

A kutya kitartása annyira meghatotta Courtney-t és Jasont, hogy úgy döntöttek, magukhoz veszik Jade-et is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik