Élet-Stílus

Kiszakadt a melle a nagyobbítás után

A fiatal nő 25 évet várt arra, hogy tökéletes mellei legyenek...

Lauren Yardley mindössze 25 éves volt, amikor eldöntötte: egyszer és mindenkorra megszabadul fiús alakjától, és kés alá fekszik. A fiatal nőt világéletében idegesítette, hogy alig van melle, ezért úgy döntött, megnagyobbíttatja őket: A-s kosárról DD-sre váltott.

A gondok még csak nem is közvetlenül a műtét után kezdődtek, hanem két hónappal később. Ekkor kiderült, hogy Lauren teste nem fogadja be az implantátumot, és kilöki magából. Gyakorlatilag szó szerint. A nő melle alatt lévő műtéti seb ugyanis ennyi idő alatt nem erősödött még meg teljesen, a szervezet által kilökött implantátum pedig egy hirtelen mozdulat után átszakította a gyenge szövetet.

Laurent természetesen azonnal kórházba szállították, és ott műtéti úton eltávolították melléből a gondot okozó implantátumot. „Ez volt a legszörnyűbb időszak – emlékszik vissza. – Az orvosok azt mondták, a helyreállító műtétet nem végezhetik el azonnal, mert időt kell adniuk a testemnek a regenerálódásra. Így hónapokig felemás mellekkel éltem, ami borzasztó volt. Minden melltartómat kénytelen voltam kitömni, hogy az emberek ne vegyék észre a torzságomat.”

Miután a teste kiheverte a megpróbáltatásokat, Laurent ismét megműtötték és új implantátumot kapott. Az esetével kapcsolatban az orvosok elmondták: az, hogy a test kilöki az implantátumot, nem szokatlan és még csak nem is ritka, bár ilyen súlyos esettel még ők sem találkoztak.

A két műtét közötti állapotról ide kattintva nézhet képeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik