Élet-Stílus

20 ezren segítették haza a plüsstigrist

Tigeyt legjobb barátja, egy kétségbeesett hároméves kisfiú várta haza.

A hároméves Hamish Auchterlonie mindig elkíséri mamáját bevásárolni: így volt ez azon a március elsejei napon is, amikor campbelltowni otthonuk egyik népszerű plázájába, a Spotlightba mentek. Hamish ezúttal magával vitte legjobb barátját, Tigeyt az öreg plüsstigrist is.


Forrás: Newslocal

Csakhogy a kisfiú útközben valahol elhagyta kedvencét, és édesanyja hiába kereste, már nem találta a játékot. Ezért úgy döntött, segítséget kér, méghozzá a helyi lakosoktól. Engedélyt kért, hogy az egyik helyi újság Facebook-oldalán közzétegyen egy fotót Hamishről és az elveszett Tigeyről.

A képet több mint 20 ezren nézték meg és több százan meg is osztották, végül a Spotlight pláza jelentkezett, ahol Tigeyt takarítók találták meg a nap végén. Az édesanya másnap természetesen azonnal telefonált az üzletközpontnak, és nem sokkal később haza is vihette kisfia legjobb barátját. „Nagyon büszke vagyok a városunkra, az, hogy ilyen sokan próbáltak segíteni nagyon jót jelent” – nyilatkozta később az édesanya, aki azt is hozzátette, most hogy Tigey hazatért, kisfia újra tud mosolyogni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik