Élet-Stílus

Kabáttal készülj a tavaszra!

A pufajkákat lassan eláshatjuk a szekrény mélyére, itt az ideje, hogy a tavaszi kabátok közül szemezgessünk!

Az időjárást figyelembe véve és bőrünkön még mindig a mínuszokat érzékelve talán kicsit korainak tűnhet, hogy dzsekikről, tavaszi kabátokról cikkezzünk, de a hölgyek szeretnek már mindent jó előre tudni, így azt is, hogy ha a hőmérő higanyszála elkezd felfelé kúszni, akkor milyen göncöt kapnak magukra a lágy, tavaszi napsütésben. Nos, a Győr24 mindenre gondol, így összegyűjtöttük kedvenc kabátjainkat, amit szívesen ajánlunk a XXI. század elragadó asszonyainak, dögös nőinek és a fiatal csajoknak egyaránt.

2013 a sportos kabátoknak kedvez. Idén a baseball és bomberdzsekik reneszánszukat élik, de nem szabad megfeledkezni az örök kedvencről, a bőrkabátokról sem. A hagyományos, cipzáras gallérral, vagy némi asszimetriával bolondított fazont, most szegecsekkel is tovább turbózták a divatdiktátorok. A téli kollekciókból kiindulva pedig, ezeknek tavasszal is elsöprő sikerük lesz.

És ha már a bőrkabát a nagy Ő, de a feketével nem igazán vagy kibékülve, akkor merj a színes darabok között válogatni. A piros a sötét hajú csajoknak különösen jó választás, de a szőkéknek is megér egy próbát!

A trencskókat és ballonkabátokat sem nélkülözhetjük, a paletta ezen fazon esetében is rendkívül széles. Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor ebben a szezonban némi bőrberakással megbolondítják a kreátorok, a Thomas Burberry nevéhez fűződő maskarát. Ki gondolná, hogy valaha háborús felhasználásra tervezték a trencskókat?

A farmerkabát örök! Nincs az a gardrób, ahol ne kapna helyet legalább egy. Most azonban a hagyományos, tömegáruktól eltekintve, kicsit egyedibb, extrább felöltőket mutatunk be!

Íme, egy szűkített fazon, különleges lánccal díszítve, mely derekán is izgalmas szabással hivalkodik az üzletek polcain. Nemcsak tavasszal, nyáron, egy laza toppal is bátran viselheted!

Ha pedig a hosszú variációk híve vagy, akkor sem kell elkeseredned, hiszen nálunk is ez a kabát az abszolút nyertes! Vagány és igazán egyedi, igaz bő szabása miatt elsősorban a filigrán lányoknak ajánlott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik