Élet-Stílus

Rovarirtóval próbált szabadulni a viszketéstól

hangya (hangyák, )
hangya (hangyák, )

A kínai nő azt hitte bogarak mászkálnak a bőre alatt, ezért rovarirtót fújt magára.

A történet egy átlagos, márciusi napon kezdődött a kínai Guangzhou városban. A Chun úgy döntött alaposan kitakarítja lakását. A folyamat közben arra lett figyelmes, hogy viszket a teste, mintha moszkítók vagy hangyák csipkedték volna össze.

Először hagyományos módszerekkel próbált megszabadulni a kellemetlen érzéstől: vizes rongyot tett a bőrére, később gyömbéres vizet, de semmi sem használt. Ezután lett figyelmes a Dichlorvos nevű szerre (amit DDVP-ként is ismernek), ami kiváló rovarölő. Úgy gondolta, mivel viszketését valószínűleg a bőre alá került rovarok okozzák, befújja magát, hogy megszabaduljon tőlük.

A nő kétségbeesésében 200 ml DDVP-t szórt magára, ám mint kiderült ez nem volt túl jó ötlet. Körülbelül 10 perc múlva szédülni és hányni kezdett. Még volt annyi lélekjelenléte, hogy mentőt hívjon: kórházba vitték, ahol rövidesen mély kómába zuhant. Kezelőorvosa elmondta, 20 éves pályafutása alatt még sosem látott olyan esetet, hogy valakit ilyen súlyos DDVP mérgezéssel kellett volna ellátniuk.

A Chun egyelőre azóta is kómában van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik