Élet-Stílus

A norvég halászok aztán tudnak valamit!

Halat fogni mindenképp. De hogy mennyire kenegetik a tökös halászlegények a kezüket Neutrogenával…hááát…

No de mindegy, ha ők nem is, én szívesen használom a márkát, mivel a bőröm extra száraz.

Egy új terméket próbálhattam ki, a Neutrogéna tápláló kézkrémet, sarki szederrel.

A sarki szederről sokat nem sikerült kiderítenem, annyit tudok csak, hogy ez az apró bogyós növény egy Skandináviában honos szederfajta, amit az ott élők előszeretettel fogyasztanak is, mert energiatartalmuk alacsony, viszont vitaminokban gazdag, flavonoidokat és rostokat tartalmaz. Magas vitamintartalma miatt, nem csak nyersen fogyasztják, vagy lekvárt készítenek belőle, de kiváló kozmetikumokat is készítenek már a növényből.

És most, a rövidke ismertető után, nézzük, mit tud a krém. A márkát nem kell bemutatni, kategóriájában az egyik legjobb, kiválóan hidratál és a száraz bőrre már sok-sok testápoló és ápoló krém közül válogathatunk.

Már a csomagolás is vonzó, a jól bevált és csinos dizájnt itt is hozza a márka, és persze ami sokaknál döntő lehet a későbbi használat során, az az illat. Ennek a terméknek elképesztően finom és visszafogott illata van, enyhén édeskés. (nem tudjuk a sarki szedernek milyen illata van, így hát csak reméljük, hogy ilyen finom).

Egészen kicsi kell csak belőle a kezünkre, és szerencsére nincs is hordónyi lyuk a tubuson, így nem kell egynyomásnyit aztán az egész karunkon végigkennünk. A meglepetés viszont, hogy ezúttal egy jóval könnyebb és lágyabb krémet kaptunk, mint általában a Neutrogena krémek. Amint felkentem, szinte máris felszívódott. Semmi ragadósság, így nemcsak a norvég halászok boldogak a krémtől, de még én is, az átlagirodista is, krémezés után ugyanis nem szánkázott le az ujjam a klaviatúráról, nyugodtan lehet tovább verni a billentyűzetet. A bőröm pedig egészen sokáig volt még jó illatú és puha, sőt, a kézmosást is kiválóan bírta, így részemről a krém abszolút tízpontos a tízes skálán.

Mindent összevetve tehát mondhatjuk, hogy ez a termékcsalád nemcsak a Neutrogena-rajongóknak egy újabb kipróbálni való, hanem akiknek ezek a krémek eddig túl sűrűek vagy zsírosak voltak, most ők is bátran használhathatják már.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik