Élet-Stílus

61 éves nőt vett el egy 8 éves kisfiú

esküvő (esküvő, )
esküvő (esküvő, )

A gyereknek nagyapja szelleme mondta, hogy házasodjon meg.

Sanele Masilela egy átlagos dél-afrikai kisfiú: iskolába jár, szorgalmasan tanul, és nagyon szeret az utcán játszani barátaival. Most azonban egy csapásra híres lett, mert feleségül vett egy olyan nőt, aki a nagymamája lehetne.

Az esküvő Sanele elmondása szerint nem az ő ötlete volt, hanem halott nagyapjáé. Szelleme a kisfiút álmában látogatta meg, és akkor kérte arra, hogy vegye feleségül a 61 éves Helen Shabangut, annak ellenére, hogy a nő már házas.

A különös frigy híre futótűzként terjedt a dél-afrikai kisvárosban: sokan ellenezték, még többen konkrétan őrültnek nevezték a fiút és a családját is. Salene 46 éves édesanyja azonban megvédte kisfiát. Elmondta, hogy a ceremónia nem igazi esküvő, csupán egy rituálé, amivel megbékítik a háborgó szellemeket.

„Ha nem egyezünk bele az esküvőbe, valami tragédia történt volna a családunkban, ezt pedig nem engedhettük meg” – tette hozzá az édesanya, aki 500 fontot fizetett a menyasszonyért és 1000 fontot a ceremóniáért. Mivel a házasság nem törvényes, a fiatal párnak nem kellett semmit sem aláírnia, és a ceremónia végén mindketten visszatérhettek a normális életükbe.

„Boldog vagyok, hogy elvettem Helent, mert tényleg ez volt az, amit szerettem volna. De holnaptól visszamegyek az iskolába és keményen tanulok tovább. Ha majd nagyobb leszek, akkor egy olyan nőt veszek feleségül, aki korban is illik hozzám” – mondta a 8 éves vőlegény.

Az esküvőről nézzen képeket ide kattintva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik