Élet-Stílus

Megszökne a városból a hosszú hétvégén? (X)

Még nincs ötlete mit csináljon az ünnepi hétvégén? Íme, néhány remek ötlet!

All inclusive hosszú hétvége aktív kikapcsolódással Bükfürdőn


A golf és wellness egyedi kombinációjával találkozhatunk Bükfürdőn, a Greenfield Hotel Golf & Spa****– ban. A tavasz első hosszúhétvégéjét a szálloda 3500 négyzetméteres Spa & Wellness világában élvezhetjük, ahol a 6 kül- és beltéri medencével, egyedülálló szauna lehetőségek biztosítják a teljes feltöltődést. Új, exkluzív Private Spa pároknak nyújt lehetőséget kilépni a szürke hétköznapokból, elbújni a város nyüzsgése elől, kipróbálni romantikus környezetben a Greenfield Spa kényeztető kezeléseit. A Spa világ számos attrakciója mellett egy teljesen exkluzív, a harmónia megteremtésére legalkalmasabb helyszínt biztosít a párok részére, akik a relaxálást és kikapcsolódást kettesben kívánják megélni. Ehhez páros masszázs, páros kádfürdő szolgáltatást és exkluzív pihenőtér lehetőségét kínálják.

Az egyedülálló minőségi Greenfield all inclusive ellátást kínáló szálloda az év első hosszú hétvégéjén különleges programkínálattal teszi még színesebbé a pihenést. A fürdőzés, szaunázás és kényeztető kezelés igénybevétel mellett számos aktív program várja a kedves vendégeket, mint szórakoztató- és sport programok gyermekeknek és felnőtteknek profi animátorokkal, meditációs és stressz oldó Chi kung gyakorlatok a szabadban vagy akár egy kerékpártúra Bükfürdő kiépített kerékpárútjain.

A golfhoz szeretnének kedvet csinálni szállóvendégeknek szánt „golfkóstoló” programmal, mely tartalmaz egy izgalmas pályatúrát golfautóval a szállodához tartozó, 18 lyukú nemzetközi golfpályán és gurító ütések gyakorlást is az úgynevezett puttingon.

Greenfield Hotel Golf & Spa
H 9740 Bükfürdő, Golf u. 4.
Telefon: +36 94 801600
Fax: +36 94 801 601
E-mail: reservation@greenfieldhotel.net

Spartytól a disznótorosig – A legjobb programok a hosszú hétvégére


Bár a kikelet még csak be-bekacsint, március 15-17. között már számos tavaszi program várja az év első hosszú hétvégéjén kikapcsolódást keresőket. Cikkünkben az ország különböző pontjainak legjobb programjait gyűjtöttük össze.

Tavasz a Mátra ékkövében

Amilyen cseppnyi ékszer Eger, annyi csodát tartogat számunkra. Ezúttal nem csak a gyógyvízben és a bormámorban merülhetünk el, de a XIII. Egri Tavaszi Fesztivál élményeiben is, hiszen lesz komoly- és könnyűzene, dráma és történelmi játék egyaránt. Szombaton pedig itt rendezik meg az Országos Pálinkafesztivált – vigyázzunk, nehogy a török után most a macskajajjal kelljen megküzdenünk! Tekintse meg az egri szálláslehetőségeket!

Nem a húszéveseké ez a világ!

Budapesten, az Oldtimerek Hétvégéjén jelen lesznek az igazi veteránok: a nyugati világ és a KGST korszak autói, valamint motorjai, az amerikai nagyvasak és gőzmozdonyok is – kihagyhatatlan program az alufelnik szerelmeseinek. S ha már a régi értékeknél tartunk, érdemes ellátogatni a Tavaszköszöntő 2013 rendezvényre is, ahol a néphagyományaink sokszínűségét mutatják be, lesz például menyasszonyi népviselet-bemutató is. Szombat este pedig merüljünk a habokba a Lukács Fürdőben, ahol Magic Bath tavaszcsalogató sparty vár. Pest megér egy estet – nézze meg, hol töltheti el!

Egy kis disznóság és forradalom Székesfehérváron

Érdemes lesz a királyok városát felkeresni a hosszú hétvégén, hiszen a Zichy-ligetben megelevenedik a vidéki disznóölés hangulata. És hogy a hagyományos disznótoros ne ülje meg a gyomrot, természetesen lesz bőven pálinka is a II. Toros Pálinkafesztiválon. A március 15-i ünnep alkalmából pedig a Városház téren amatőr színjátszók idézik meg a az 1848-as forradalmat lovasbemutatóval és persze Petőfi Sándorral. Tekintse meg a székesfehérvári szálláslehetőségeket!

Érckorszak, Petőfi blues és Csík zenekar Balatonfüreden

Számos híresség talált magának nyugalmat és gyógyulást a Balaton északi partjának lankáin fekvő fürdővárosban, és most újabb hírességek kerülnek itt reflektorfénybe. A megelevenedő reformkori városrészen igazi kuriózumként megnyílik Rodin kiállítása, míg Petőfi Sándor költészetét Ferenczi György teszi még forradalmibbá szívből jövő muzsikával. Emellett koncertet ad napjaink egyik legkedveltebb népzenei együttese, a Csík zenekar és lesz még sok-sok színházi program, na meg pörköltészet is! S ha megszállna, intézze itt egyszerűen a foglalását!

A szálláshelyek számos akcióval készülnek a hosszú hétvégére, tekintse meg az akciós szálláshelyek országos listáját!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik