Élet-Stílus

A Facebookon keres magának mostohaapát

A 30 éves lány megunta, hogy édesanyja egyik rossz kapcsolatból a másikba sodródik, ezért kezébe vette az irányítást.

Az egyedülálló vagy elvált szülők gyerekeinek egyik legnagyobb vágya, hogy egy szerető társ oldalán lássák viszont szülőjüket. Emily Wheeler azonban nemcsak vágyott erre a bizonyos „mostohaapára”, de tett is érte, méghozzá azzal, hogy létrehozott egy Facebook-oldalt, melynek a „Date my mum”, vagyis a „Randizz anyukámmal!” címet adta.

Az 58 éves édesanya, Roz Naderer már kétszer elvált és teljesen kiábrándult a párkeresésből a rengeteg rosszul sikerült kapcsolata miatt. A 30 éves lánya, Emily azután kezdett akciójába, miután nyilvánvalóvá vált neki, hogy édesanyja feladta a reményt. Az ötlet akkor pattant ki a fejéből, amikor férjével, Simonnal beszélgetett.

A férfi grafikus tervezőként dolgozik és cégeknek segít abban, hogy hatékonyabban reklámozhassák magukat a Facebookon. Így ötlött fel, hogy anyósának is segíthetne eladni magát, hogy egy olyan férfit találjon, aki egész életében szeretni fogja. Az oldal már el is indult, és négy nap alatt 42 lájkot kapott, ám Emily szerint ennél sokkal többen látogatják.

A végtelenül romantikus lány bízik abban, hogy hamarosan leendő mostohaapja is feltűnik az érdeklődők között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik