Élet-Stílus

Szívdöglesztő színészek a szőnyegen

A hölgyek után itt az idő, hogy az Oscar-díjkiosztón felvonuló pasikat is górcső alá vegyük. Önnek ki a kedvence?

Nincs mese, aki a vörös szőnyegen pózol, annak dögösnek kell lennie. És bizony ezek a férfiak, a mozivásznon is mindig fess sztárok, 2013-ban is kitettek magukért. Jóllehet, többségük biztosan azért, hogy öltözékükben is tökéletesen passzoljanak szintén híres kedvesükhöz. Íme a Győr24 elegáns, laza, vagy éppen díjazott szívtiprói.

Muszáj a számunkra egyik legnagyobb tehetségnek és legszexibb pasinak kikiáltott színész-rendezővel kezdenünk. Ben Affleck amellett, hogy Az Argo-akcióért átvehette a legjobb filmnek járó szobrocskát, a vörös szőnyegen is remekelt felesége, Jennifer Garner mellett. Fekete zakója makulátlanul állt széles vállán, és bár szakállától azóta megvált, kétségtelen, hogy némi szőrrel az arcán is tökéletes Ben. A képen kicsit ferdén áll csokornyakkendője, de ettől most eltekintünk.

Az 56 éves, osztrák származású, és az idei Oscarról szintén díjjal hazatérő Christoph Waltz egy sötétkék öltöny mellett döntött, mely a maga egyszerűségében is makulátlan volt a színészen. Talán nem véletlen, hogy párja is büszkén mosolyog mellette. A Django elszabadul című filmben nyújtott alakításáért ő lett a legjobb férfi mellékszereplő kategória győztese.

Maradjunk a díjazottaknál. Lincoln, azaz Daniel Day-Lewis feleségével, Rebecca Millerrel érkezett a februári fergetegre, egy ugyancsak sötétkék öltönyben. Bár lehet a látszat csal, de kicsit úgy tűnik, mintha a hosszúságát tekintve rövidre sikeredett volna ez a nadrág. Ettől függetlenül gratulálunk a színésznek.

Channing Tatum, amerikai színész-táncos pályáját modellként kezdte, így az elegancia mondhatni nála mindennapos. Korábban az Armani és a Dolce&Gabbana ruháiban is lépkedett a kifutókon, ennek ellenére most mégis egy Gucciba bújt. Az összeállítás persze kiváló példa arra, hogy egy egyszerűnek tűnő öltönyt is fel lehet dobni, a Step up sztárjának fekete inggombjainak köszönhetően extra a szerelése.

Alexandre McQueen posztót öltött a rangos eseményre a brit színész Eddie Redmayne. A 31 éves tehetség 2008-ban a Burberry modellje is volt, de természetesen a filmiparban is bizonyított az elmúlt években. Legutóbb A nyomorultakban láthattuk Mariusként.

A világszerte Harry Potterként ismertté vált Daniel Radcliffe sem bízta a véletlenre az ünnepi ruhát. A fiatal sztár egy Prada mellett döntött. Ott és úgy passzol, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Csillagos ötös a világmárkának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik