Élet-Stílus

Fél évig randizott a féltestvérével

Az apa hűtlensége akkor derült ki, amikor a lány hazavitte bemutatni új barátját.

A fiatal nő, aki még most sem tudta feldolgozni a történteket, az Ebony magazinnak mesélt kálváriájáról. Elmondta, hogy Coreyval egy csajos hétvégén találkozott a Bahama-szigeteken. Már akkor szimpatikusnak találták egymást, sokat beszélgettek, de a kapcsolatuk igazán akkor kezdett komolyra fordulni, amikor hazaérkeztek.

„Fél évig minden csodálatos volt. Ekkortájt, mivel már annyit beszéltem otthon az új szerelmemről, a szüleim felvetették, mi lenne, ha a következő hétvégén bemutatnám nekik egy kerti sütés keretében.” Ahogy a lány meséli, barátjának se volt ellenére a dolog, sőt, kifejezetten izgult, hogy végre megismerkedhet a szülőkkel.

A lány elmondása alapján a következő események pontosan úgy zajlottak, mint egy filmben. „Édesapám éppen háttal állt nekünk, amikor megfordult, még a tányért is elejtette a kezéből. A barátom is lemerevedett és csak annyit bírt kinyögni: „Apa?”

Kiderült, hogy a lány édesapjának, aki igencsak szerette a nőket, egyszerre két családja volt. Erről kizárólag az apa testvére tudott, aki próbálta lebeszélni őt a folyamatos hazudozásról, mindhiába. Mint kiderült Corey mellett a lánynak született még két lány féltestvére is. Velük azonban már soha nem találkozott, az ominózus délután ugyanis minden kapcsolatot megszakított Coreyval, noha csak pár órányira laknak egymástól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik