Élet-Stílus

Csak nős férfiakkal kezd, mióta meghalt a párja

A 44 éves brit nőnek nincs lelkiismeretfurdalása, szerinte nem tönkreteszi, hanem épphogy megmenti a házasságokat.

A gazdasági tanácsadóként dolgozó Lee Romain bizony komoly kockázatot vállalt, amikor igent mondott a The Sun című brit bulvárlapnak. A hölgy ugyanis az elmúlt években kizárólag nős férfiakkal folytatott viszonyt, nagyrészt olyan férjekkel, akiknek esze ágában sem volt elválni, csupán a könnyű kalandot keresték.

Lee élete párja halála után változott meg gyökeresen: a nő egy nála 28 évvel idősebb férfival élt hosszú, boldog párkapcsolatban, csakhogy a férfi megbetegedett és kapcsolatuk nyolcadik évében meghalt. Lee a férfi elvesztése után úgy döntött, nem hajlandó beleugrani egyetlen kapcsolatba sem, ezért regisztrált egy kifejezetten viszonyt kereső házas embereknek fenntartott weboldalra.

Mint mondja, az ilyen kapcsolatok legnagyobb előnye, hogy nincsenek kötöttségek, az egész csupán a szexről és a szórakozásról szól. „Arról nem is beszélve, hogy a házas férfiak csodálatosak: megnyerő a modoruk, udvariasak, elvisznek vacsorázni, ajándékokkal halmoznak el, mert a feleségeik remekül megnevelték őket” – teszi hozzá.

Lee azt is elárulta, hogy soha nem érzett és nem is érez lelkiismeretfurdalást, amikor egy nős férfivel bújik ágyba, mert véleménye szerint a vele folytatott viszony csak jót tesz a férfiaknak és a házasságaiknak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik