Élet-Stílus

Jobb, mint az igazi: egyre többen kérik a péniszimplantátumot

A 70 éves Larry Flynt is a műtétnek köszönheti, hogy még ma is szeretheti a nőket.

Világ életében imádta a nőket és a szexet is, nem csoda, hogy a közelmúltban a Hustler megálmodója, a pornó koronázatlan királya azzal a bejelentéssel rukkolt elő, hogy kés alá feküdt, csak hogy tovább bírja az ágyban. Az eljárás egyébként az utóbbi időben egyre népszerűbb: különösen az idősebb férfiak körében, akik szeretnék, ha a szex minél tovább életük része lenne.

Erekció gombnyomásra

Míg néhány éve alig néhány ilyen műtétet végeztek, ma már több százat évente. Egy marylandi sebész, dr. Andrew C. Kramer szerint folyamatosan nő a műtétre jelentkezők száma: csak az elmúlt évben 250 péniszimplantációja volt. Hozzátette, a műtétet középkorú vagy annál valamivel idősebb férfiak kérik, akiknek nem vált be a gyógyszeres kezelés, de szeretnének szexuálisan aktívak maradni.

Sokan vannak azok is, akik valamilyen betegség következtében idejekorán impotenssé váltak, és nem szeretnék, ha az állapotuk befolyásolná például a házasságukat.

A műtét során a hímvessző hossztengelye mentén egy implantátumot ültetnek be, amely segíti a merevedés kialakulását. Készülhet merev vagy részlegesen felfújható anyagból, ez utóbbi lehetővé teszi azt is, hogy a hímvessző szükség szerint ernyedt, vagy merev állapotba hozható legyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik