Élet-Stílus

Egy illat, amit Marilyn Monroe ihletett

„A parfüm, mint egy láthatatlan ruha, nagyon finoman befed, esetleg minimálisan elfed, a szépséget pedig felfedi”.

Így jellemzi egy parfümőr az igazi, jó parfümöt. Azt, hogy a következőkben bemutatott parfüm jó vagy sem, mindenkinek saját magának kell majd eldöntenie, de a Guess újdonsága, a Guess Girl mindenképpen megérdemli a bemutatást.

Bevallom őszintén, ez az a termékcsoport, ahol egy jól eltalált csomagolással óriásit lehet lendíteni az élményen, így izgatottan bontottam ki a dobozt. Bingó. A kis üvegcse pont olyan, mint a mesében. Hűen tükrüzi az illatot, de erről később, most nézzük, mit tud az üveg. Ritka az a parfüm, ami élőben szebb, mint a reklámokban, hisz egy jó fotó sokat segíthet egy csomagoláson, sőt, konkrétan eladhatja. De ez a kis üveg egyszerűen nagyszerű. Nőies, és nagyon romantikus. Egy fekete selyemszalag fogja át a halvány rózsaszín üveget, aminek a kupakja egy félig kinyílt rózsa. Tökéletesen eltalált üvegcse, igazi ékszer.

És akkor lássuk, mit tud az illat. Elolvastam a parfüm sajtótájékoztatóját, így felkészült voltam, és tudtam, hogy egy friss, érzéki, gyümölcsös-virágos illatot kell éreznem, ami így elsőre nem mond sokat.

Amint magunkra permetezzük, érezhetjük a friss citrusos jegyeket, a fejillata ez, és aki kedveli a fiatalos, friss gyümöcsös illatokat, ezt imádni fogja. De mivel tudom, hogy a fejillat csak a behálózás része, várok egy kicsit, hogy a szívillat is előbújjon. És ez az, ami ennek a parfümnek azt a sajátos vonzó és egzotikus jellegét adja. A szívillat brazil orchidea, mimóza és liliom, amit nyilván külön-külön nem érzünk, inkább egy olyan izgalmas keverékét, amit újra és újra szeretnénk érezni magunkon. Az alapillatot pedig – ami csak idővel lesz érezhető – az ausztrál szantálfa és a madagaszkári vanília adja, de megmondom őszintén, a vaníliát én már nem éreztem benne, talán csak abban az enyhe kis édes jellegében, ami a citrusos illatot finomítja kicsit.

Jól eltalált, könnyed és nagyon nőies, szinte légies illat. Azoknak a nőknek ajánljuk (vagy férfiaknak, hisz hamarosan Nőnap!), akik maguk is a nőiesség, lágyság és finom romantika hívei.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik