Élet-Stílus

Whisky állít emléket Frank Sinatrának

frank sinatra (frank sinatra, )
frank sinatra (frank sinatra, )

A swing nagymesterének szánt ital februártól nálunk is kapható.

„Apámnak nagyon hízelgő lenne ez a gesztus” – vallja az énekes fia, Frank Sinatra Jr., aki hozzátette: édesapja egyik nagy kedvence a kiváló tennessee-i whisky volt, ami meghatározó szerepet töltött be a swing nagymesterének életében.

„A Hang”-nak nevezett énekes születésének közelgő 100. évfordulója alkalmából készítik a Jack Daniel’s lepárlómesterei a különleges italt. Frank mindenben a legjobbat választotta saját maga és barátai számára is: a ruháktól kezdve a magánrepülőkig mindig magas minőségre törekedett. Így a legendás slágergyáros kedvelt párlatának készítői is arra törekedtek, hogy a Sinatra Select olyan értéket közvetítsen, amelyet Frank is elismerne.

A limitált szériás prémiumital – a jól megszokott minőség mellett – az Oscar-díjas színész, énekes semmivel össze nem téveszthető stílusát és korszakának eleganciáját is idézi. Az ital tavaly december elsején a Las Vegas-i repülőtéren került először forgalomba, idén februártól pedig New York, London, Sydney és Szingapúr után már Budapesten is kapható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik