Élet-Stílus

Követnélek a világ végére is!

Egy szenvedélyes fotós bámulatos képsorozata arról, hogy barátnője elviszi a világ legszebb országaiba. Ebben mi az érdekes? A képek magukért beszélnek!

Követnélek a világ végére is! Biztos nem egy nő találkozott már ezzel a kijelentéssel élete során. Murad Osmann azonban nem a könnyelmű kijelentések embere.

Sok férfi nem szereti, ha párjuk vezető szerepre törekszik, az orosz fotóművész viszont boldogan hagyta, hogy barátnője kézen fogja és elvezesse a világ számtalan bámulatos szegletébe.

Barátnője, Nataly Zakharova olyan helyekre „cipeli” szerelmét, mint a hullámzó gondolák világa, Velence, vagy a messzi Thaiföld, a varázslatos Közel-Kelet, Hong Kong, London, vagy éppen Berlin-írja a Daily Mail.

Az első fotó történetéről mesélt Murad: „Az egész Barcelonában kezdődött, ott nyaraltunk. Nataly kissé ideges és hisztis volt, hiszen én egész álló nap fényképeztem. Mikor besokallt, megragadta a kezemet, határozottan elindult, engem meg húzott magával. Engem persze ez nem akadályozott meg abban, hogy továbbra is kattintgassak. Szóval így kezdődött az egész.”

Instagram oldalán már közel 25 ezer követője van, ennyien kíváncsiak az újabb képekre. “A munkám miatt rengeteget utazunk, de azért mindig van időm a két szenvedélyemre: Natalyra és a fotózásra.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik