Élet-Stílus

Hajban is nagyok a sztárok! Tündökölj Te is!

Közeleg a jó idő, ideje kimozdulni! Ha buliba indulsz, a tökéletes hajkorona alapkövetelmény, a Győr24 segít, hogy úgy fésüld a séród, mint a sztárok!

A hölgyek körében nem ismeretlen a parti előtti zsörtölődés: mit vegyek fel, hogy sminkeljem ki magam, milyen frizurát csináljak az alkalomra? Gyakori kérdések, mert sajnos nem mindenki teheti meg, hogy egy-egy buli előtt órákat töltsön a szépségszalonban, vagy azért, mert az idő, vagy azért, mert a pénztárca nem engedi. Nos, ezúttal csokorba gyűjtöttünk három otthon is – akár a legjobb barátnő közreműködésével – elkészíthető frizurát, mellyel garantáltan úgy tündökölsz majd, mint a sztárok, hiszen tőlük lestük el a fazont.

Fonni nem nagy ördöngösség, ráadásul most a fonatok reneszánszukat élik. Hullámos, egyenes, göndör hajban egyaránt mutat, így ha nem akarsz bajlódni a tincsekkel, hogy vasald vagy becsavard, akkor egyszerűen csak készíts egy fonást.

Maradjunk a fonásnál, ezúttal viszont a copf változatnál. Nem kell mást tenned, csak összefogni a hajad, de nem teljesen hátra, inkább oldalra. Hagyj szabadon néhány kósza szálat, és fogj hozzá a fonásnak. Az úgynevezett halszálka fonás nagyon divatos és mutatós! Az alábbi videóval könnyen elsajátíthatod ezt a speciálist technikát!

 

A Black Eyed Peas énekesnője mindig kitűnik öltözékével és frizurájával, ez adja meg vadóc egyéniségét. Most egy kicsit te is Fergie lehetsz, bár elképzelhető, hogy ennek a hajnak az elkészítésénél némi baráti segítségre már szükséged lesz. Válaszd szét a hajad, a fejtetőn egy nagyobb tincset hagyj szabadon, a többit kösd lófarokba, jó erősen. A kimaradt részt először lakkozd, majd tupírozd be, aztán ismét jöhet a lakk, és a fésű, amivel formázod a tincset. Lazán csavarj rajta egyet, majd húzd hátra, és egy hullámcsat segítségével rögzítsd, a végét pedig kösd hozzá a copfhoz. Ha tovább szeretnéd bolondítani, egy két fonást itt is bevethetsz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik