Élet-Stílus

Kijavították a világ legrondább tetkóját

A feleségéről akart egy képet, ehelyett egy szörnyet kapott a vállára.

Az amerikai Chad Stahl 2007-ben döntött úgy, hogy tetováltat, miután szeretett felesége és három gyermekének anyja meghalt egy lakástűzben. Felkereste a városban dolgozó tetoválószalont, ahol Dennis Foust 450 dollárért (átszámolva közel százezer forintért) elkészítette a portrét.

Csakhogy a székből felálló Chad elborzadt, amikor az arcképre nézett: „Néhány nappal később, amikor eltűnt a duzzanat és megnézhettem, a kép egyáltalán nem hasonlított a feleségemre, Mindyre. Inkább egy gonosz szörnyet láttam az arcképben, a borzalmas fogai miatt” – mondta.


(Forrás: Facebook / Scott Versag)

Mintha ez önmagában nem lett volna elég, történt még valami, amire Chad egy jó barátja hívta fel a figyelmet. A pocsék portré valahogy az internetre is felkerült, és a „világ legrondább tetkója” címmel vírus módjára terjedni is kezdett.

Chad ezután 8 évig rejtegette a vállát, mígnem néhány napja eljutott egy ohiói tetoválóművészhez, akit annyira megindított az arckép története, hogy ingyen vállalta, hogy helyrehozza azt. A helyreállítás mindössze 3 óráig tartott, és a képek tanúsága szerint remekül sikerült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik