Élet-Stílus

Férjhez megy, pedig nincs is vőlegénye

A 47 éves Samantha azért tartja meg az esküvői szertartást, hogy felvidítsa a családját.

Samantha Young, 47 éves, egyedülálló és nincs se hosszú távú, se ideiglenes partnere. Az 1995-ben elvált asszony igazából nem is akar új partnert. Idén áprilisban mégis férjhez megy, ehhez pedig már rég kifizette a parti költségeit, megvette az eljegyzési gyűrűt, sőt, beszerezte a ruhát is.

A középkorú nőnek az esküvőhöz már csak egy dologra van szüksége: a kamu vőlegényre. Épp ezért a Facebookon hirdet, hogy rátaláljon arra a férfira, aki hajlandó vele és családjával tölteni egy teljes napot és eltáncolja vele az első táncot. És, hogy ezen kívül mik az elvárások még? Nos, a jelentkezőnek legalább 40-50 évesnek kell lennie, kifogástalan modorúnak és lehetőleg magasnak. A kiválasztott, ha úgy tartja kedve, a ceremóniára magával vihet egy „tanút” is.

És, hogy mire ez a nagy felhajtás? Sam híresen esküvőmániás, és a testvérével kávézott, amikor kipattant a fejéből a zseniális terv. A nő így szeretné felvidítani családját, ahol az utóbbi években kevés ok volt az ünneplésre: az édesanyja ugyanis súlyos beteg, a nagyszülei pedig hamarosan meg fognak halni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik