Élet-Stílus

10 év után visszakapta elveszett kutyáját

basset (basset, )
basset (basset, )

Jamie Carpentier csak a véletlennek köszönheti, hogy visszakapta kedvencét.

Az egész történet egy válással kezdődött: Jamie ugyanis akkor vesztette el a jogot a kutyája felett, amikor először különköltözött és elvált a feleségétől. Mivel Ginger, a vörös-fehér bassethound a nőnél élt, így Jamie azt sem tudhatta, hogy az asszony hamarosan megszabadult az állattól, és beadta egy közeli menhelyre.

Innen Ginger nem sokkal később egy idős párhoz került, akiknél jó néhány boldog évet töltött, ám ők a koruk miatt már nem tudtak vigyázni rá, ezért újra beadták a menhelyre a kutyát. Éppen akkortájt, amikor Jamie úgy döntött, hogy menhelyi kutyája lesz, és elkezdte nézegetni a hozzá legközelebb lévő menhely állatait. Itt talált rá a 13 éves Gingerre, aki történetesen pont ugyanolyan színű volt, mint szeretett kutyája.

Azonnal felvette a kapcsolatot a menhellyel, hogy elhozhassa. A találkozáskor kiderült, nem csak Jamie emlékezett kedvencére, Ginger sem felejtette el őt. „Felébredt a hangomra. Amikor odamentem hozzá, már izgatottan várt a kerítésnél, csóválta a farkát és alig várta, hogy kiengedjék” – mesélte a boldog gazdi a Nashua Telegraphnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik