Élet-Stílus

Még a telefonjától is beindul a 22 éves eladó

száj (száj, )
száj (száj, )

Egy amerikai nőnek naponta legalább ötven orgazmusa van, de állítása szerint ez rosszabb, mint ha kínoznák.

A mobiltelefonja, a tömegközlekedés, sőt még a hangos zene is felizgatja azt a 22 éves floridai nőt, aki saját bevallása szerint állandó szexuális izgalom szindrómában szenved. Bár sokan szívesen cserélnének vele, a fiatal eladó elmondta, állapota egyáltalán nem kellemes. Sőt, leginkább egy egész életen át tartó kínzáshoz hasonlít.

Amanda Gryce szerint a betegségében a legrosszabb az, hogy szinte bárhol és bármikor: így aztán a munkahelyén, a gyerekruhaüzletben, de még egy barátnőkkel töltött este alatt is. „8 éves koromban diagnosztizáltak PSAS-sal (állandó szexuális izgalom szindróma), de akkor még fogalmam se volt, mit jelent ez, mi történik velem. Csak azt tudtam, hogy a kortársaimnál jobban érdekel a szex, de erről senkivel se mertem beszélni, és valahányszor maszturbálnom kellett, hogy megszabaduljak a kellemetlen érzéstől, iszonyú bűntudatom volt.”

A 22 éves nő azt is elárulta, már többször érezte úgy, hogy feladja és inkább öngyilkos lesz, mert képtelen együtt élni a szégyennel, amivel betegsége jár. Nem ő lenne egyébként az első: nem is olyan régen a 36 éves, szintén floridai Gretchen Molannen vetett véget az életének, miután 16 évig küzdött a betegséggel. Ám Amanda még kitart, mint mondja, nagyon sok erőt ad neki a családja és a barátai, aki mindig mellette állnak. Reméli, hogy hamarosan az orvostudomány eljut arra a pontra, hogy gyógyítani tudják majd ezt a betegséget is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik