Élet-Stílus

Csoki és ékszer helyett ölelésre vágynak a nők

ölelés (ölel, szerelem, szeretet, )
ölelés (ölel, szerelem, szeretet, )

Ha még mindig a Valentin napi ajándékon gondolkozik, akkor jó hírünk van: tudjuk mit nem akarnak a nők.

Egy friss, kifejezetten a szerelmesek napjára készült felmérés szerint a csoki, a plüss, de még az ékszer is felesleges pénzkidobás, a nők ugyanis sokkal többre értékelik az odafigyelést és a gyengédséget, mint a futva összevásárolt tárgyakat.

Miközben a férfiak  90 százaléka azt hiszi, hogy a nőket leginkább ékszerrel és fehérneművel tudják levenni a lábukról, kiderült, hogy a nők közül ezzel csak 1 százalék ért egyet. Tízből kilencen, ha választhatnak, a csecsebecséket gondolkodás nélkül becserélnék egy romantikus, párjukkal kettesben eltöltött délutánra, vagy egy bensőséges ölelésre.

Az erre vonatkozó valentin-napi felmérést a British Heart Foundation végezte, akik vizsgálata szerint a szerelmesek napján a legnagyobb sikere azoknak az ajándékoknak van, amit a partner saját maga készít. Így például egy versnek, egy szép fotónak, vagy néhány kedves sornak a párnán.

Kivételek persze mindig vannak: a felmérés tanúsága szerint, még ha csak néhány százalékban is, akadnak olyan nők, akik Valentin napon se érik be kevesebbel, mint egy luxusutazás, vagy egy drága vacsora valami elegáns étteremben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik