Élet-Stílus

Tudjuk, mit ajándékozz Valentin napra! (X)

Unod, hogy Valentin napi ajándéknak folyton csak a csoki, a plüss és a virág jut eszedbe? Segítünk, hogy idén ez ne így legyen!

VinVin-bort Valentin-napra!



A Valentin nap nem létezhet romantikus este nélkül, ahogy jó borok nélkül sem: a bor olyan, mint a cseppfolyós csók.

Ha Te is egy ilyen estét képzelsz el a pároddal, a VinVin új online borkereskedésünk Valentin-napi borcsomagjai nem okoznak majd csalódást. A Valentin-napi borcsomagokért kattints ide. A különleges, csak erre az alkalomra összeállított csomagajánlatok a Bock, a Takler és a tokaji Dereszla pincészetek legkiválóbb termékválogatását tartalmazzák, ahol biztosan rátaláltok az Igazira. Mármint az Igazi Borkedvencre. :)

A Valentin-borcsomagokat négy árkategóriában és két különböző méretben alakítottuk ki; mindegyikben megtalálható a fehér-, rozé- vagy vörösbor, illetve ezek párosítása. Így már csak rajtatok áll, milyenné teszitek ezen estét: édessé, szenvedélyessé, gyümölcsössé, vagy éppen tüzessé. ;)

Ahogy Bock Józsi bácsi is mondja: „A bor barátságot szül, beszélgető, udvarló. A lányok nagyon szeretik, ha udvarolnak nekik, ezt tapasztalatból mondom. A bortól megnyílik a beszélőkénk, és szépeket tudunk mondani. Egy szép behízelgő bortól szebb lesz az is, aki kínálja, és az is, aki kapja.

De hogy kihagyhatatlan legyen ajánlatunk, a vinvin.hu oldalon február 13-áig 25% kedvezménnyel értékesítjük az összes termékünket, mely jelenleg több mint 70 féle fehér-, rozé- és vörösbort jelent. Ha időd szűkös, és aznapi, gyors kiszállításra van szükséged, a VinVin Express, vagyis az 5 csinos VinVin-lány biztosan megoldja Neked.

Mert mi tartjuk magunkat az ígéreteinkhez: igyekszünk mindig adni valami pluszt, mert örülünk, ha örülsz. Vin. Vin. :)

Várunk Téged, kövess minket.

Elérhetőségek:

VinVin.hu Borkereskedés

Hotline: + 36 70 623-3535

Mail: hello@vinvin.hu

Web: www.vinvin.hu

FB: www.facebook.com/hellovinvin

Valentin napi élmények á la Shiraz!

Valentin nap marokkói hangulatban, repülő és útlevél nélkül, közelebb, mint gondolná! Nem is olyan messze, a történelmi Eger városának peremén van egy szálloda, ahol az 1001 éjszaka varázslata teheti felejthetetlenné ezt a napot! Az évnek ez a napja igazán és hivatalosan is a szerelemé. Valaki egy meseszép jegygyűrűvel, valaki a boldogító igennel ünnepel, de egy biztos, minden szerelmes valamilyen rendkívüli élménnyel igyekszik emlékezetessé tenni ezt a napot.

Itt jön a varázslat és az élmény, amelyet ez a szálloda tartogat: rózsaszirmok, páros masszázs, páros Massai fürdő, forró gőzkabin, édes szerelem koktél és akár egy különleges élmény a privát Massai szobában, ahol a mesés 1001 éjszaka hangulata bűvöli el Ámor kiszemeltjeit.
Lazítsanak párjával a Mór fürdőben, a masszázs medencében, élvezzék ki a Hammam különböző hőmérsékletű gőzkamráit, aromakamráit, infra- és fényterápiás kamráit, majd relaxáljanak együtt a hangulatos pihenőkamra kupolája alatt.
Különleges helyszín a Maxim kert, ahol párjával élvezhetik a kültéri szauna és a szabadtéri pezsgőfürdő bizsergető élményét. Este a Dubai-kert éttermében elfogyasztott romantikus vacsora után ismét csak az Önöké a világ.

További információ itt: www.shirazhotel.hu

Ide kattintva Like-olj minket a Facebook-on!

 

Élményt Valentin-napra!


Szeretnéd meglepni a párod, de unalmas már a csoki és a virág? Vagy csak valami plusz ajándék kellene? Ajándékozz élményt!

A mi Valentin-napi ajándéktippünk, egy ízig- vérig romantikus komédia, amiben a szerelmi szálat a Bridget Jones naplója és az Igazából szerelem producerei garantálják, a humorról pedig a Borat írója gondoskodik.

A filmről: „Az a bizonyos első év” (A film 16 éven aluliak számára nem ajánlott)

Fergeteges!” – GLAMOUR

Az új Bridget Jones” – Cosmopolitan.hu

Abszolút briliáns. Az elmúlt évek legviccesebb brit vígjátéka!” – GQ

A történet röviden: az ambiciózus Nat (Rose Byrne) és az írói álmokat dédelgető Josh (Rafe Spall) két teljesen különböző személyiség. A mesébe illő esküvőt azonban nem mindenki fogadja az alkalomhoz illően. Mind a család, mind pedig a barátok kétkedéssel viszonyulnak a frigyhez, és nem jósolnak hosszú jövőt a két szerelmesnek. Vajon tényleg az életre szóló Igazit választották? Miközben Nat és Josh a választ keresik, olyan szerelmi alternatívák bukkannak fel életükben, mint az ex-barátnő Chloe (Anna Faris – Horrorra akadva; A házinyuszi) és az új munkatárs Guy (Simon Baker – A Mentalista). Az évforduló közeledtével egyikőjük sem akarja feladni a házasságot, de közben egyre csak felteszik maguknak a kérdést: ez tényleg ennyire bonyolult lenne?

Ha érdekel a film, és ezzel lepnéd meg kedvesed, gyere és játssz velünk, mert most 15 db páros jegyet sorsolunk ki a szenzációs vígjátékra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik