Élet-Stílus

160 kiállító 1000 bora Budapesten

Borok és gourmet termékek sokasága, valamint vezető bortermelők, -szakírók mesterkurzusai várják a látogatókat 4. VinCE Budapest boreseményen márciusban.

A VinCE Budapest egy exkluzív boresemény Budapesten, mindazoknak, akik szeretik a minőségi borokat. Egy társadalmi esemény, melyen nemcsak íz-élményt, de tudást is kaphatnak az érdeklődők – a kezdőknek utat, a szakmabelieknek újat mutatnak. A rendezvényen 160 kiállító 1000-féle borát lehet megismerni március 8. és 10. között a Grand Hotel Corinthiában.

Kik azok a modern kori jedilovagok? Vajon milyen az angol királyi udvar és James Bond pezsgője? Kínában is értenek a borokhoz? A kóstolások mellett hasonló izgalmas kérdésre is választ nyújt az idei esemény.

Jamie Goodie, 2012 legjobb angol bloggere a biodinamikus borok világába vezeti be közönségét, majd következik az esemény egyik sztárvendége, a „Mister Amarone”-ként számon tartott Sandro Boscaini, a Verona környéki Masi Pincészet vezetője, aki a szárított szőlőből készült venetói vörösbor, az amarone titkáról tart mesterkurzust. A napot a kultikus Gaja Pincészet legújabb generációjához tartozó Gaia Gaja borbemutatója zárja.

A szervezők a rengeteg kiállítón és a jobbnál jobb borokon kívül számos egyéb programmal is várják a látogatókat. A rendezvényen borszakértők és különböző hírességek úgynevezett mesterkurzusokon hozzák közelebb a látogatókat a bor világához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik