Élet-Stílus

Ez a narancs átment a vizsgán!

A legújabb szerzeményem arclemosóként és tonikként is átment a vizsgán.

A legújabb szerzeményem, a Clinians vitaminos arctisztító és arclemosó tonikja. Bevallom őszintén, hiába az ismert márka, én még a közelében sem jártam eddig a termékeinek, viszont kíváncsi voltam, mit tud. Volt már szerencsém más márkák sminklemosó és tonik együtteséhez, de eddig sajnos azt tapasztaltam, hogy vagy sminket hoz le, vagy tonizál (avagy tonizél), de ritka, mint a fehér holló, ha a kettő együtt is megy. És örömmel jelenthetem, hogy ez esetben kiválóan működik a 2 in 1 formula.

De vissza a kezdetekhez! Maga a csomagolás egyébként kifejezetten csinos, mint általában a márka összes terméke, ami igencsak vásárlásösztönző. (Bár ezt talán jobb nem bevallani.) A másik, ami döntő lehet a használat előtt, az az illat. Ennek az arcápolónak pedig igazán el lett találva az illata, a hátán olvashatjuk, hogy a narancs húsából vonták ki a C-vitamint, így gyümölcsös, enyhén narancsillatú. Könnyen használható a kupakja, és végre egy doboz, amelyikből nem ömlik a tartalma, mert a lyuk a tetején nem vödörnyi méretű, és a kissé zselés állagú kence nem folyik ki azonnal.

És akkor lássuk, mit tud. Az első próba alkalmával a következőket használtam magamon, hogy kellően megadjam a módját a tesztelésnek: alapozó, szemhéjpúder, szemceruza és szempillaspirál. (Ennél többet nem mertem, ugyanis épp kilépni készültem az utcára.) A termék leírása kicsit összezavart, ugyanis azt mondta, vigyem föl, masszírozzam be az arcomba, majd vattával töröljem le. Ez így egészen egyszerű, ámde a bőröm nagyjából egy tizedmásodperc alatt beszívta, konkrétan nem volt mit letörölnöm. Így inkább úgy döntöttem, vattára nyomom és úgy törölgetem át az arcom, ahogy máskor is tettem. (Na jó, ez nyilván nem kardinális, de soha nem lehet tudni, mi lakozik a használati utasítások mögött…)


(Forrás: Szépségbolt)

A sminket gyönyörűen lehozta, mindenféle dörzsölés, csípés és könnyek mellőzésével. És amiért külön jó pont, másnap reggel nem éktelenkedett hatalmas festék-monokli a szemem alján, lehozta annyira a festéket, hogy valami halvány maszat maradt csak, ami csupán egy apró baráti öklösre emlékeztetett.

A másik funkció pedig – szerény tapasztalataim alapján – pont úgy tonizált, ahogy illik. Selymes lett a bőröm, felfrissült, és olyan volt az illatom, mint egy friss narancsé.

Az ár-érték arány pedig tökéletes, a kétszáz milliliter nem fog egyhamar elfogyni, és tényleg nem volt drága. És persze lényeges információ az érzékenyebb bőrűeknek: hipoallergén, így ezeket a termékeket ők is bátran használhatják.

Mindent összevetve, minőségi, abszolút használható termék, és miután jól átgondoltam, vajon nem tudok-e legalább egy kicsit belekötni, úgy döntöttem: nem. A narancskence átment a vizsgán, csillagos ötössel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik