Élet-Stílus

Egy éven belül kétszer szült, noha védekezett

újszülött (újszülött, )
újszülött (újszülött, )

Claire Ormrod fia és lánya között mindössze 9 hónap a korkülönbség.

Az orvosok sokáig fizikai képtelenségnek tartották, pedig igaz: a 26 éves Claire Ormrod két legfiatalabb gyermeke között mindössze 9 hónap a korkülönbség, így Nagy-Britanniában, ha iskolába mennek majd, akár egy osztályba is kerülhetnek.

A két terhesség nem volt minden komplikációtól mentes. Claire-t már kislánya érkezése is meglepte, ugyanis a teherbe esése idején spirállal védekezett. A babát ennek ellenére megtartották, aki 25 héttel később, sürgősségi császármetszéssel jött a világra. Mivel túl korán jött, Alice nagyon fejletlen volt, alig nyomott fél kilót. Az orvosok sokáig abban is kételkedtek, hogy megéri a másnapot.

Megérte, igaz, az élete első évét nagyrészt kórházban töltötte. Édesanyja eközben tablettát kezdett szedni, de a biztonság kedvéért felíratta magát a sterilizálásra várók listájára. Alice születése után 7 héttel mindezek ellenére kiderült, ismét terhes. Az orvosa azonnal azt javasolta a nőnek, hogy szakítsa meg a terhességet, mert az meg is ölheti, de Claire kitartott.

Kisfia Gareth, 29 héttel később, szintén császármetszéssel érkezett, teljesen egészségesen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik