Élet-Stílus

Taposs bele a télbe!

Rémisztgetnek az időjósok az újabb havazással? Semmi pánik, havat lapátolni trendi csizmában igazán jó mulatság!

A csúszós, latyakos, jeges úton sajnos nem igazán szerencsés, ha dögös platform cipellőben tipegünk. Ilyenkor sokkal biztonságosabb egy hótaposó. Trendi csizma ebben a kategóriában is akad bőven, a Győr24 a legmenőbb lábbelik közül válogatott!

Hótaposóknál előírás, hogy szigorúan lapos, recés talppal kell rendelkeznie, és az sem utolsó szempont, ha vízhatlan és béléses a bocskor. Az idei télen – csakúgy mint tavaly – a képen látható csizma a listavezető, és nemcsak azért mert kényelmes, hanem azért is, mert egész egyszerűen mindenhez jól áll. A nadrágot betűrve, vagy egy szoknyával is igazán stílusos!

És maradjunk ennél a fazonnál, hiszen az egyszerű változatokon túl, díszes kivitelben is ott sorakoznak az üzletek polcain, hol szőrmével, hol strasszal kombinálva! De valljuk be, az általunk választott western darabnak sem lehet ellenállni…

Az előzőekhez hasonló ez a barna, hosszúszárú, hasított bőr csizma. Ami mellette szól az mindenképpen az, hogy lábunk szárát is melegíti a mínuszokban, így egy hosszabb sétára is elindulhatunk, vagy egy hógolyó csatára is bátran benevezhetünk.

Természetesen a nagy márkák is bekapcsolódtak a hótaposó gyártásba. A formája miatt, optikailag magasabb talpúnak tűnő, elől fűzős, lakkal, lánccal vagy bolytokkal megbolondított giga csizmák még síeléskor is megállják a helyüket, hiszen többségük vastag béléssel bír, és minimális nedvességet sem enged át a felsőrész! Nekünk, a kedvencünk!

A sportosabb fazon hódolóinak is készültünk egy kis meglepetéssel. A Stella McCartney nevével fémjelzett Adidas lábbeli ebben a kategóriában abszolút nyertes! Hogy miért? Elég csak ránézni, hát még belebújni…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik